Ingrediënten voor 4 pers. : 3,5 dl karnemelk, 275 gr natuur Griekse yoghurt, 60 gr suiker, 35 gr vanillepoeder, 3 eieren, 28 amarena kersen, amarenasiroop (naar eigen smaak), krokante koeken bvb wafels De Strooper.
2. De eieren scheiden. De dooiers met de suiker tot een ruban kloppen (witte schuimige massa. De vanillepoeder bijstrooien en nogmaals goed opkloppen.
4. De crème in een schotel gieten en afdekken met versheidsfolie. De folie goed aandrukken tegen de crème. In frigo plaatsen om af te koelen.
5. De amarena kersen door een zeef gieten en de siroop opvangen.
6. Pudding mengen met de yoghurt. Goed mengen met de klopper zodanig dat men een gladde crème bekomt. Amarena siroop in de crème mengen.
7. Dit nu in glazen gieten. Beginnen met enkele kersen, dan een beetje yoghurt crème, terug wat kersen, terug crème en nu garneren met de laatste kersen en een koekje.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten