De dagelijkse keuken van Lady Chef Rita
Koken is mijn passie. Recepten voor iedere dag maar ook voor feestdagen
Pagina's
Homepage
Bouillons/Soepen/Voorgerechten
Schaal- /scheldieren/vis
Vleesrecepten
Kip/Gevogelte/Wild
Groenten
Asperge Recepten
Koude en warme nagerechten
Allerhande recepten
Bakken : Brood, taart en gebak
Contact
Over mij
Mijn hobbys
Mijn video's
Kip/Gevogelte/Wild
Kip en Gevogelte
Balletjes van kippengehakt met courgette en puntpaprika
Club broodje met kippenfilet.
Curry van kippenfilet, linzen en bloemkool
Duifje, gekonfijte billetjes in rode wijnsaus
Eendenborst, appel met bloedworst en veenbessencompote.
Eendenborst met ananas
Eendenborstfilet met rode kool mousseline
Eendenfilet met raapjespuree
Eendenmagret met gele bietjes
Fricassee van kippenfilet en groentjes.
Gefrituurde kippenreepjes met gevulde aardappel.
Gegratineerde kippengehakt balletjes met spruiten
Gekonfijte eendenmaagjes, spaghetti en groentjes.
Gelakte kippenpillons met wortelstoemp.
Gemarineerde eendenborst met broccoli.
Gemarineerde kalkoenbout
Gemarineerde kippenpillons met witloof
Gevulde courgette met kippenragoût.
Gevulde kapoen
Gevulde kippenfilet met boschampignons.
Gevulde kippenfilet met ham en mozzarella
Gevulde kippenfilet met pancetta en scamorza.
Gevulde kippenfilet met spinazie en tomaat
Gevulde kwartel met witte asperges en dragonsaus
Gevulde paprika's met kippenfilet en bulgur
Haantje in rode wijn.
Haantje met erwtjes, rode paprika, wortelen en witte selder.
Kalkoenblokjes met Fourme d'Ambert en courgettes
Kalkoenbrochette met rode paprika en champignons
.
Kalkoen cordon bleu met Ganda Ham en tijm.
Kalkoencurry met butternut
Kalkoen escalope met witte aspergepuntjes en brie
Kalkoen onderbout met mosterd en tomaten.
Kalkoen pillons met appelen in de oven.
Kip in de wok op z'n Thais.
Kip met bier
Kip met chorizo en olijven
Kip met rode paprika en zure room
Kip met rode ui.
Kip met tomaten en champignons
Kip met tomaten en chorizo.
Kip met witloof en saffraan.
Kippenballetjes met broccoli en aardappelen
Kippenbillen met champignons en rode paprika.
Kippenbillen met puntpaprika uit de oven
Kippenbil met appelen en rozemarijn.
Kippen blinde vinken met groene boontjes
Kippenbrochette met paprika en champignons.
Kippenburger met pancetta, appel en rode pesto.
Kippenburger op z'n Provençaals
Kippenchipolata met penne en broccoli
Kippendijen gemarineerd in verse kruiden.
Kippendijen met tandoori kruiden
.
Kippenfilet, champignons, prei en saus met kokosmelk.
Kippenfilet gegratineerd met mozzarella, asperges en kervelsaus
.
Kippenfilet gevuld met prei en witloof, roomsaus met oesterzwammen.
Kippenfilet gevuld met zongedroogde tomaten en ricotta.
Kippenfilet met aardappelen, Breydel spek en broccoli
Kippenfilet met ananas en chorizo.
Kippenfilet met bloemkoolpuree, linzen en salie
Kippenfilet met Chinese kool, curry en kokosmelk
Kippenfilet met duinasperges en kruidenmousseline
Kippenfilet met erwtjes en kokosmelk
Kippenfilet met pasta, tomaten en kruidenkaas
Kippenfilet met rauwe ham, mozzarella en pesto.
Kippenfilet met Serrtano ham, Damme kaas en champignonssaus
Kippengehaktballetjes met tomaten en paprikasaus.
Kippengehaktballetjes, spaghetti met prei en mascarponesaus.
Kippengehakt met broccoli, feta en rijst
Kippengehakt met groene kool, raapjes en aardappelen.
Kippengehakt met spaghetti, prei en kruidenkaas.
Kippenlevertjes met linzen en spinazie
Kippenpillons met bloemkoolcurry en aardappelen.
Kippenpillons met butternut.
Kippenpillons met rookworst en rijst
Kippenpillons met witloofsla en krieltjes.
Kippenragoût met prei
.
Kippenworst met broccoligratin
.
Kippenworst met pancetta en geroosterde groenten
Kip stoofpotje met rijst en kerrie.
Kwartel met appel en rode biet salade.
Kwartel met honing-mosterdsaus en appelpartjes met tijm
Kwartel met specerijen en spinazie
Kwartelrol met groene kool, saus met pied de moutons.
Mechelse koekoek met appels en tijm
Mechelse koekoek met geroosterde groenten.
Mechelse koekoek met mosterd/honing korstje.
Mechelse koekoek met witte wijnsaus en krieltjes.
Pannetje met kippenlevers.
Parelhoenbout met prei en wortelen
Parelhoenfilet gevuld met kippengehakt en Chinese kool
Parelhoenfilet gevuld met tomatentapenade en mozzarella
Parelhoenfilet, spaghetti met pesto, erwtjes en champignons
Parelhoen met appelen.
Parelhoen met butternut en zoete aardappel
Parelhoen met champignons en erwtjespuree.
Parelhoen met geroosterde appelen en raapjes.
Parelhoen met Reine Claude.
Parelhoen met witloof, citroen en honing
Parelhoen met zuurkool.
Penne met kippenfilet, oesterzwammen en witloof.
Roulade van kwartel met jonge spinazie en champignonroomsaus
Spiesjes van kip, avocado en gekonfijte tomaat
Stoofpotje met kippenpillons
Stoofpot van eendenbout op de wijze baeckeoffe.
Taco met kip.
Tomaat gevuld met kippengehakt en bulghur.
Vleesbrood van kippengehakt met appel en oregano
Vol au vent
Vol au vent burger.
Vol au vent met krokant kippenreepje en gebakken champignons.
Vol au vent met spinazietagliatelle
Vol au vent met tartufata en hoorn des overvloeds.
Vol au vent met witte asperges
Waterzooi van kip met broccoli.
Zuiderse kippenhamburger
Wild en Konijn
Bosduif met blauwe bessen en pruimencompote.
Everzwijnfilet met boschampignon
s
Everzwijnfilet met mousseline van rode kool.
Everzwijngebraad met spruitjes en boschampignons.
Everzwijnkotelet met groentenhutsepot
.
Everzwijnragoût met pruimen.
Everzwijnragoût met rode wijn.
Fazantenfilet en risotto met boschampignons.
Fazantenfilet met bloedworstcrumble en madeiraus.
Fazantenfilet met gevogelte mousseline, groene kool en truffelsaus.
Fazantenfilet met notenkorst en appel.
Fazantenfilet met risotto van groene kool en krokante chorizo.
Fazantenterrine met groene koolstoemp en spruiten
Fazant met portosaus
Hazenbil in rode wijn met wortelen.
Hazenrug met wortelzalf en stoemp van groene kool
Hazenrugfilet met mosterdroomsaus.
Hertenfilet met mousseline van rode kool
Hertenkalffilet met aardappelwafel en veenbessen,
Hertenkalffilet met aardappelwafel en gepocheerde peer
Hertenkalffilet met peren in rode wijn.
Hertenragoût
Konijn met bruin bier en gedroogde abrikozen.
Konijn met donker bier, mosterd en Luikse siroop.
Konijn met rozijnen
Konijn met salie en tomaten
Konijn in tomatensaus met olijven.
Patrijs met boschampignons, jus met rode wijn
Patrijs met girolles
Patrijs met groene kool en Breydelspek.
Patrijs met madeirasaus.
Ragôut van konijn
Tagliata van hert, knolselderzalf en broccoli.
Wilde eendenfilet, gekonfijte eendenbouten en wildsaus
Wilde een, gekonfijte gele raapjes en couscous
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Homepage
Abonneren op:
Posts (Atom)
De dagelijkse keuken van Lady Chef Rita Recepten
Konijn met bruin bier en gedroogde abrikozen.
Hesperolletjes met bloemkool.
Ingrediënten voor 8 rolletjes : 8 sneden gekookte ham, ½ bloemkool, 100 gr mascarpone, 1 klp gehakte rozemarijn, 60 gr geraspte emmentaler, ...
Driekoningentaart.
Ingrediënten : 2 plakken bladerdeeg, 2 dooiers+1 slp melk mengen om te doreren, 1 boon of amandel of popje Voor de patissière creme : 2 doo...
Franse flantaart.
Ingrediënten voor 8 personen : kruimeldeeg , 5 dl melk, 2,5 dl room, 115 gr suiker, 100 gr dooiers , 50 gr maïzena. 1) Het kruimeldeeg ber...
Sinterklaaskoeken
Ingrediënten : 500 gr bloem T45 of 00, 2 dl melk, 75 gr suiker, 1 ei, 1 dooier, 140 gr gesmolten koude boter, 25 gr gist, 8 gr zout, kaneel...
Smoeltaart (rijstgriesmeeltaart) met rozijnen.
Ingrediënten : 160 gr rijstgriesmeel, 1 lt melk, 4 eieren, 140 gr suiker, 125 gr rozijnen, schil van ½ citroen (enkel het geel), boter om sc...
Witloof met spinazie, Brugse Blomme en gerookt spek.
Ingrediënten voor 4 personen : 8 witloof stronken, 8 sneetjes gerookt spek, 150 gr jonge spinazieblaadjes, 50 gr Brugse Blomme, klontje bote...
Parmentier schotel met kip, ham, witloof en kaas.
Ingrediënten : 300 gr kippenfilet, 4 sneden gekookte ham, 650 gr witloof, 1 slp olijfolie, klontje boter en boter om de vorm in te smeren, p...
Kippenballetjes met broccoli en aardappelen.
Ingrediënten : 350 gr kippengehakt, gehaktkruiden , 1 ei, 1 slp paneermeel, 250 gr mascarpone, 60 gr gemalen emmentaler, 2 takjes dragon, 3...
Frans stokbrood
Ingrediënten 6 stuks : 1 kg bloem (1 kg Frans krokant Aveve of T65 of Farine de tradition Française), hier heb ik een mengeling van 800 gr ...
Scampi met broccolimousse.
Ingrediënten voor 5 hapjes : 3 grote broccoliroosjes, 5 scampi, currypoeder, 2 à 3 slp room, olijfolie, peper en zout, bladpeterselie. 1. D...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten