Ingrediënten voor 2 personen : 2 kipfilets, 150 gr jonge spinazie, 1 sjalot, 1 teentje look, 1 blik tomatenblokjes van 400 gr, 2 klp tomaten puree, 1 tomaat, enkele champignons, 50 gr geraspte parmezaan, 150 gr geraspte emmentaler, 1 ei, 100 gr panko of gewoon paneermeel, Provençaalse kruiden, boter.
2) De kipfilet in de lengte opensnijden tot op 1 cm. Opvullen met dunne schijfjes tomaat en spinazie. Met een prikker de filet dichtmaken.
4) De boter laten smelten en de kip ongeveer 3 minuten aan beide zijden bakken.
5) De oven voorverwarmen op 160°.
7) De tomatensaus in een schotel doen, alsook de rest van de spinazie. De kip erin schikken en de emmentaler kaas er over strooien.
Opdienen met tagliatelle.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten