De dagelijkse keuken van Lady Chef Rita
Koken is mijn passie. Recepten voor iedere dag maar ook voor feestdagen
Pagina's
Homepage
Bouillons/Soepen/Voorgerechten
Schaal- /scheldieren/vis
Vleesrecepten
Kip/Gevogelte/Wild
Groenten
Asperge Recepten
Koude en warme nagerechten
Allerhande recepten
Bakken : Brood, taart en gebak
Contact
Over mij
Mijn hobbys
Mijn video's
Bakken : Brood, taart en gebak
Brood-Pizza-Quiche
Brioche
Brioche met rozijnen
Brood bakken in een pot
Broodgebak met worst
Brood met courgette, rozemarijn en oregano.
Brood met pompoenpitten en havervlokken.
Ciabatta.
Focaccio met kerstomaten en olijven
Frans stokbrood.
Gehakttaart met aubergine en courgette.
Italiaanse bolletjes
Kerst brioche
Lookbrood met mozzarella en peterselie
Melkbrood.
Melkbroodje met chocolade
Mouina (Spaans brioche paasbrood)
Noten-krenten brood.
Ovenkoeken
Peperkoek
Pide brood met oregano (Turks brood)
Pistolets
Pizza met chorizo
Pizza met Ganda ham en mozzarella
Quiche met asperges, ham en mascarpone.
Quiche met bloemkool, prei en taleggio
Quiche met Chinese kool en Maroilles.
Quiche met gehakt, tomaten en groene bonen
Quiche met knolselder, witloof en tartiflette kaas
Quiche met prei, broccoli en Maredsous kaas.
Roggebrood met rozijnen
Rozijnenbrood
Sandwiches
Sinterklaaskoeken
Spelt/Rogge brood
Stokbrood met emmentaler en Breydel spek
Tomaten en courgette taart met feta.
Volkoren brood tarwe-spelt-rogge
Zachte broodjes met parmezaan en rozemarijn
Zacht broodje met venkel en parmezaan.
Zachte witte broodjes.
Taart en gebak en koekjes
Aardbeiengebak met mascarponecrème.
Aardbeientaart met limoen crème
Aardbeientaart met mascarpone
Aardbeientaart met rabarber
Abrikozenconfituur taart met kokos.
Abrikozentaart.
Appelcake met amandelen en rozijnen.
Appelcake met kaneel.
Appelcake met laagjes
Appelflappen
Appelkoek.
Appeltaart met mascarpone
Appelvlaai met speculaaskruiden
Bananentaart
Bedekte appeltaart met Luikse siroop
Biscuit
Biscuitrol met confituur en blauwe bessen
Biscuitrol met slagroom en aardbeienconfituur.
Bladerdeeggebakje met appelen en caramel
Bladerdeeghartje met aardbeien
Bladerdeegje met confituur van rode vruchten en blauwe bessen
Blauwe bessen en perentaart.
Blauwe bessen taart.
Blauwe bessentaart met platte kaas.
Bokkenpootjes
Boules de Berlin
Broodgebak met bosbessen en appels
Broodpudding met appelen
Broodpudding met banaan en confituur
Broodpudding met havermout, abrikozen en witte chocolade
Cake met advokaat en chocolade.
Cake met chocolade met hazelnoten.
Cake met gecondenseerde melk en chocoladestukjes.
Cake met havermout en veenbessen
Cake met mascarpone en advokaat
Cake met speculaaskruiden en noten
Cake met vanille.
Cake met yoghurt en chocolade.
Carré confituur met frangipane.
Charlotte van aardbeien
Chocolade taart Zwarte woud.
Cinnamon met appel en kaneel.
Citroencake
Citroentaartje met aardbeien.
Clafoutis met perziken.
Driekoningentaart.
Eclair met pistacheroom en aardbeien
Eenvoudige appeltaart
Financier cake met confituur
Financiers met confituur
Financiers met frambozen
Frambozencake met witte chocolade
Frambozengebak met chocolademousse
Frangipanetaart met appel.
Franse flantaart
Gebak met abrikozenconfituur.
Gevulde appeltaart.
Havermoutmuffins met aardbeien en appelen
Kaastaart met oreo koekjes.
Kaastaart met speculaas en gepocheerde peren.
Kersentaart.
Kerstbrioche met chocolade
Kersttronk met chocolade.
Kruimeldeeg
Madeleine koekjes met chocolade
Mascarpone taart met koffie en chocolade.
Meringue gebak met aardbeien.
Millefeuille van Petit-Beurre, frambozen en pistacheroom
Moelleux met appelen.
Muffins met blauwe bessen.
Muffins met frambozen
Muffins met peer.
Omgekeerde appeltaart met amandelbeslag.
Omgekeerde appeltaart met speculoos
Paas chocoladetaart.
Paastaart met mascarpone en speculoos
Palmier koekjes met appel.
Perencake met chocolade
Perencake met speculoos en veenbessen
Perentaart
Perentaart met amandelen.
Perentaart met mascarpone en speculoos
Platte kaastaart met citroenzeste.
Pruimencake met amandelen
Pruimen Reine Claude taart.
Pruimentaart
Rabarber-appelflappen.
Rabarbercake
Rabarbertaart met meringue
Speculoostaart met mascarpone
Strudel met appel.
Taart met appel, rabarber en aalbessen.
Taart met mascarpone en blauwe bessen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Homepage
Abonneren op:
Posts (Atom)
De dagelijkse keuken van Lady Chef Rita Recepten
Stoofpot van eendenbout op de wijze baeckeoffe.
Hesperolletjes met bloemkool.
Ingrediënten voor 8 rolletjes : 8 sneden gekookte ham, ½ bloemkool, 100 gr mascarpone, 1 klp gehakte rozemarijn, 60 gr geraspte emmentaler, ...
Driekoningentaart.
Ingrediënten : 2 plakken bladerdeeg, 2 dooiers+1 slp melk mengen om te doreren, 1 boon of amandel of popje Voor de patissière creme : 2 doo...
Franse flantaart.
Ingrediënten voor 8 personen : kruimeldeeg , 5 dl melk, 2,5 dl room, 115 gr suiker, 100 gr dooiers , 50 gr maïzena. 1) Het kruimeldeeg ber...
Sinterklaaskoeken
Ingrediënten : 500 gr bloem T45 of 00, 2 dl melk, 75 gr suiker, 1 ei, 1 dooier, 140 gr gesmolten koude boter, 25 gr gist, 8 gr zout, kaneel...
Witloof met spinazie, Brugse Blomme en gerookt spek.
Ingrediënten voor 4 personen : 8 witloof stronken, 8 sneetjes gerookt spek, 150 gr jonge spinazieblaadjes, 50 gr Brugse Blomme, klontje bote...
Parmentier schotel met kip, ham, witloof en kaas.
Ingrediënten : 300 gr kippenfilet, 4 sneden gekookte ham, 650 gr witloof, 1 slp olijfolie, klontje boter en boter om de vorm in te smeren, p...
Kippenballetjes met broccoli en aardappelen.
Ingrediënten : 350 gr kippengehakt, gehaktkruiden , 1 ei, 1 slp paneermeel, 250 gr mascarpone, 60 gr gemalen emmentaler, 2 takjes dragon, 3...
Scampi met broccolimousse.
Ingrediënten voor 5 hapjes : 3 grote broccoliroosjes, 5 scampi, currypoeder, 2 à 3 slp room, olijfolie, peper en zout, bladpeterselie. 1. D...
Brusselse wafels
Ingrediënten ongeveer 12 stuks : 250 gr patisserie bloem, 250 gr zelfrijzende bloem, 100 gr maïzena, 35 gr verse gist, 5 dl melk, 5 dl spui...
Piro's
Ingrediënten voor ongeveer 10 à 12 stuks : 500 gr bloem voor pistolets (bloem met veel eiwitten), 28 gr gist, 300 gr ijskoud water, 20 gr sm...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten