Ingrediënten voor 1 taart van 10 à 12 personen : Het bakken van de biscuit
Voor de garnering : 600 gr mascarpone, 100 gr fijne griessuiker, 1,5 dl opgeklopte room, 200 gr crumble van speculoos, ½ dl sterke koffie, 2 blaadjes gelatine van 3 gr, wat rood fruit, chocolade en suiker eitjes
Voor de garnering : 600 gr mascarpone, 100 gr fijne griessuiker, 1,5 dl opgeklopte room, 200 gr crumble van speculoos, ½ dl sterke koffie, 2 blaadjes gelatine van 3 gr, wat rood fruit, chocolade en suiker eitjes
4. De uitgeknepen gelatine blaadjes oplossen in de warme koffie en dit mengen in de mascarpone mengsel.
5. De biscuit middendoor snijden en de onderkant inwrijven met de helft van het mascarponemengsel. Nu de bovenkant er op leggen en met de rest van het mascarponemengsel inwrijven. De bovenkant glad strijken en in de frigo laten opstijven. De bovenkant garneren met de rest van de speculoos crumble, de chocolade en suiker eitjes en rood fruit.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten