dinsdag 24 mei 2022

Mille-feuille van Petit Beurre, frambozen en pistacheroom.

Ingrediënten voor 4 stuks : 12 Petit Beurre koekjes, 76 frambozen, 100 gr mascarpone, 1 dl room, 2 klp pistache pasta, 1 klp bloemsuiker, 1 klp fijngehakte pistachenoten.



1) De room opkloppen, bloemsuiker, mascarpone en pistache pasta bijvoegen tot de gewenste dikte. De room moet mooi spuitbaar zijn.
2) 4 koekjes met behulp van een spuitzak garneren met de pistacheroom. Op elk koekje 9 frambozen schikken.



3) Daar nu terug een Petit Beurre koekje op leggen en opnieuw pistacheroom en frambozen op schikken.







4) Nu het derde Petit Beurre koekje op schikken en garneren met een toefje pistacheroom en 1 framboos. Fijngehakte pistachenoten over strooien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De dagelijkse keuken van Lady Chef Rita Recepten

Lamssteack met auberginekaviaar, gratin dauphinois met knolselder en geglaceerde wortelen.