Ingrediënten : 250 gr patisserie bloem, 250 gr honing (vaste of vloeibaar), 8 gr bakpoeder, 1 klp kaneelpoeder, 1 klp gemberpoeder, 1 klp gemalen nootmuskaat, 1 klp 4 kruiden bakker poeder, 1 dl melk, 175 gr rietsuiker, 2 eieren, zout.
1. Oven verwarmen op 160°.
2. Honing opwarmen tot ongeveer 60°.
3. In de kom van de robot en met de K-haak de lauwe honing goed mengen met de bloem, de kruiden, de melk, de suiker, de eieren en het zout.
4. In een ingeboterde en bebloemde cake vorm doen.
5. In de oven plaatsen gedurende 50 à 60 minuten. Controleren met een prikker.
6. Volledig laten afkoelen vooraleer te ontvormen.
7. Dan in huishoudfolie wikkelen en op een koele plaats bewaren.
8. Liefst 12 uur wachten voor te nuttigen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten