woensdag 15 december 2021

Cake met advokaat en chocolade.

Ingrediënten : 250 gr malse boter, 200 gr suiker, 4 eieren, 250 gr bloem, 10 gr bakpoeder, snuifje zout, 150 gr bakvaste chocoladedruppels, 150 ml advokaat.

1. Verwarm de oven op 170°.
2. Meng met de K-haak in de kom van de robot de malse boter, de suiker en het zout romig. Voeg de eieren, de bakpoeder, de bloem en de advokaat toe. Goed alles mengen en op het einde eventjes goed doormengen.


3. Met een spatel de chocoladedruppels er door roeren.
4. Een ovenvaste vorm inboteren en bebloemen, het deeg in de vorm doen en bak dit gedurende 55 à 60 minuten.

5. Uit de oven nemen en in de vorm 20 minuten laten afkoelen.
6. Stort de cake op een taartrooster om af te koelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De dagelijkse keuken van Lady Chef Rita Recepten

Varkenswangen met wortelen en bier.