Ingrediënten voor 4 : 4 bladerdeegplakken van 14cm/14cm, 4 schijven ananas, ¼ lt kokosmelk, 40 gr suiker, 20 gr maïzena, 1 ei + 1 eigeel, 4 zachte boterkaramellen, 1 slp room, 1 eigeel voor te doreren, enkele druppels rum essence.
2. Ei, eigeel en suiker goed mengen, nu de maizena er onder roeren.
4. De karamellen smelten met de room. Goed mengen.
5. In het midden van de bladerdeegjes een toef patissière leggen. Daarop een schijf ananas en in het midden van de ananas wat karamel doen. Het bladerdeeg naar boven plooien rond de ananas.
6. De oven verwarmen op 180°.
7. Het bladerdeeg met behulp van een borsteltje inwrijven met eigeel.
8. De bladerdeegjes gedurende 30 à 35 minuten in de oven plaatsen.


Geen opmerkingen:
Een reactie posten