Ingrediënten : 1 konijn, 2 rode paprika’s, 1 gele paprika, 3 ajuinen, 1 teentje look, 1 slp oregano, 3 dl witte wijn, 1 slp bloem, kippenbouillon, 100 gr chorizo, 1 blik tomatenstukjes, olijfolie, peper, zout.
2) Snij de chorizo in dunne plakjes.
3) Schil de paprika’s, verwijder de zaadjes en snij in blokjes.
6) Doe de chorizo in een stoofpot met een beetje olijfolie. Stoof die eventjes aan en haal uit de stoofpot.
8) Giet nog een beetje olijfolie in de pot, laat warm worden en laat de ajuin, paprika en look 5 minuten stoven. Strooi er de bloem en de oregano over. Mengen en eventjes laten stoven.
10) Warm de oven op 155°.
11) Plaats de pot met konijn in de oven gedurende 45 à 50 minuten.
12) Indien nodig wat bijkruiden.
13) Smakelijk.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten