Ingrediënten 2 personen : 900 gr pillons, 1 kleine butternut, marjolein, tijm, oregano, 1 rode ui, 2 lookteentjes, 2 slp olijfolie, 1 slp mosterd, kippenkruiden @Santa-Maria, zout, piment d’Espelette, 500 gr aartdappelen, 1 slp honing, 1 blik tomatenstukjes.
3) De pillons inwrijven met deze mengeling.
4) De butternut schillen en in blokjes snijden.
5) De rode ui pellen en in reepjes snijden.
7) De lookteentjes pellen en fijn snijden.
8) Aardappelen, butternut, look, blik tomatenstukjes, rode ui mengen.
9) Ovenschtel inwrijven met olijfolie en het groentenmengsel en kruidentuiltje in de schotel doen. Daarop de pillons schikken.
10) De schotel in de oven schikken op 170° met lichte stoom gedurende 35 à 40 minuten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten