Ingrediënten 2 pers: 350 gr kippenfilet, 4 dl kokosmelk, 180 gr Griekse pasta, 200 gr groene boontjes, 1 kleine courgette, 4 lente-ui, 1 klp currypasta (of meer volgens eigen smaak), 2 slp vissaus, olijfolie, sap van ½ limoen.
2. De courgette in de lengte in 4 snijden, zaadjes verwijderen en in blokjes snijden.
3. De lente-ui spoelen en in fijne ringetjes snijden.
4. De Griekse pasta koken, 3 minuten minder dan vermeld op de verpakking. Afgieten.
6. In de sauteuse olijfolie warmen. De stukken kippenfilet aan alle kanten bruin bakken. Kruiden met peper en zout. De kip uit de sauteuse nemen.
7. In dezelfde sauteuse terug wat olijfolie warmen, courgette en lente-ui bakken gedurende 3 minuten, dan de boontjes, de kip, de currypasta en de Griekse pasta bijvoegen alsook de kokosmelk en de vissaus bijgieten. Aan de kook brengen en ongeveer 4 minuten zachtjes laten sudderen.
8. Indien nodig nog wat curry en vissaus bijvoegen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten