Ingrediënten 4 pers. : 8 kippen pillons, kippenkruiden, gedroogde oregano, olijfolie, 750 gr vastkokende aardappelen, 250 gr postelein, 2 slp olijven, 2 slp mayonnaise, 2 slp yoghurt, 2 eieren, 2 tomaten, 1 komkommer, 1 slp fijngesneden bieslook, peper, zout.
2) De kippenpillons inwrijven met kippenkruiden en oregano. Besprenkelen met olijfolie. Bakken in de oven met lichte stoom gedurende 35 à 40 minuten.
4) De eieren gedurende 6 minuten koken, un koud water laten afkoelen en pellen.
5) De postelein spoelen en droogzwieren.
6) De komkommer schillen, in de lengte in 4 snijden, zaadjes uithalen en in blokjes snijden.
7) De tomaten emonderen, pellen en in partjes snijden.
8) De mayonaise mengen met de yoghurt en de bieslook. Bijkruiden met peper en zout.
9) De aardappelen, komkommer, ½ van de tomaten, postelein en de olijven mengen met de mayonnaise.
10) In het midden van een groot bord de gemengde salade schikken met erop 2 kippenpillons. Garneren met de in 2 gesneden eieren en de rest van de tomaten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten