Ingrediënten : 1 in stukken gesneden konijn, 1 bundel rapen, 2 wortels, 2 ajuinen, 1 teentje look, 6 à 8 vastkokende aardappelen, 1 slp fijngesneden salie, 2 slp mosterd, 5 dl bruine fond, peper, zout, boter, olijfolie, tijm, laurier, rozemarijn.
2. De look fijn snipperen.
3. De ajuin grof snipperen.
4. De tijm, laurier en rozemarijn tot een tuiltje samenbinden.
6. De wortelen, rapen en aardappelen schillen.
7. Al de groenten in niet te grote stukken snijden.
9. In dezelfde pot een nieuw klontje boter en wat olijfolie doen en warmen. Al de groenten aan bakken. Uit de pot nemen.
10. De stukken konijn terug in de pot doen, kruidentuiltje bijdoen, de fond bijgieten. Aan de kook laten komen en op zacht vuur 25 minuten laten garen. Al de groenten bijvoegen en nog eens 20 à 25 minuten garen.
11. Op een bord wat gemengde groenten met daarop een stuk konijn en wat saus schikken.



Geen opmerkingen:
Een reactie posten