Ingrediënten voor 2 personen : 350 gr kippenfilet in stukjes gesneden, ½ bloemkool,
100 gr spinazie, 1 ui, 100 gr groene linzen, 1 à 2 klp currypasta (volgens smaak), 250 ml kokosmelk, 1 klp kokosolie, zout, 125 gr rijst.
2. De bloemkool in roosjes verdelen en spoelen. Water aan de kook brengen en de bloemkool 5 minuten laten blancheren.
3. De spinazie spoelen en laten uitlekken.
4. De rijst koken zoals op de verpakking vermeld.
6. Verhit de kokosolie in een wok en roerbak de stukjes kippenfilet met de ajuin. Na 3 minuten de currypasta bijvoegen en goed omroeren. De bloemkool en de linzen bijvoegen en nog 3 minuten laten pruttelen.
8. Op smaak brengen met zout.
9. Lekker met rijst of brood.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten