Ingrediënten 2 pers. : 400 gr parelhoenfilet, 180 gr spaghetti, 3 slp Pesto 200 gr erwtjes (diepvries), 250 gr champignons, enkele basilicumblaadjes, 5 dl kippenbouillon, olijfolie, peper, zout.
2) De spaghetti koken zoals vermeld op de verpakking. Afgieten.
3) De champignons borstelen en in schijfjes snijden.
4) De erwtjes in een beetje kokende bouillon 3 minuten laten koken. Uit de bouillon halen.
6) Olijfolie warmen, champignons bakken en spaghetti bijvoegen. Nu de erwtjes en de Pesto en alles goed mengen. Bijkruiden met peper en zout. Indien nodig wat bouillon bijgieten.
7) De parelhoenfilets in dikke plakken snijden.
8) Spaghetti in het midden van het bord schikken. Daarop wat parelhoenplakjes leggen en garneren met wat basilicumblaadjes.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten