Ingrediënten 2 pers. : 2 kippenbillen, 3 grote appelen, 3 sjalotten, 3 takken rozemarijn, 400 gr aardappelen, kippenkruiden, peper, zout, olijfolie.
1. De rozemarijn spoelen, blaadjes afritsen en fijn hakken.
2. De appelen schillen en in partjes snijden.
3. De sjaloàtten pellen en in fijne reepjes snijden.
4. De oven opwarmen op 190°.
5. De aardappelen schillen en in partjes snijden. In kokend zoutwater 7 à 8 minuten blancheren. Afgieten.
6. De appelpartjes, sjalotten, aardappelen, rozemarijn mengen met olijfolie. Kruiden met peper en zout.
7. De kippenbillen royaal inwrijven met kippenkruiden en olijfolie. In een ovenvaste schotel 10 minuten in de oven plaatsen.
8. De kippenbillen uit de oven nemen en de aardappelen en appelen toevoegen. De billen er boven op leggen.
9. De oven op 180° zetten en de schotel gedurende 35 à 40 minuten in de oven plaatsen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten