Ingrediënten 2 pers. : 300 gr kalkoenfilet, 3 a 4 dunne sneden Ganda Ham, 2 grote sneden jonge kaas, enkele tijmtakjes, kippenkruiden,1 a 2 eieren, panko, bloem, peper, zout, klontje boter.
1. De tijm ritsen.
2. De kalkoenfilet in 4 sneden verdelen. Lichtjes plat kloppen. Kruiden met de tijm, peper, zout en kippenkruiden. 2 sneden bedekken met de Ganda Ham en de jonge kaas. De 2 andere sneden boven de kaas leggen.
3. De eieren loskloppen.
4. De gegrilde kalkoenlapjes door de bloem, de eieren en de panko wentelen.
7. Verder gedurende 10 minuten in de oven bakken.
8. De cordon bleu’s versnijden in sneetjes en op het bord schikken.
9. Lekker met gebakken krieltjes en tomatensalade.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten