donderdag 22 juni 2023

Kippenbrochette met paprika en champignons.

Ingrediënten voor 2 personen : 350 gr kippenfilet, 1 rode of oranje paprika, champignons, kerstomaten, basilicum, kippenkruiden, olijfolie.

1) De paprika schillen en in stukken snijden van ongeveer 2 cm².
2) De champignons borstelen, de grote in 2 snijden.
3) De kippenfilets in blokjes snijden voor de brochette.
4) De kerstomaten in 2 snijden.

5) De brochettes samenstellen : kip, champignons, kip, tomaat, basilicum, kip, paprika en dit nogmaals herhalen.


6) De brochette in een schotel leggen,
bestrooien met kippenkruiden en besprenkelen met olijfolie.
7) Lekker gebakken op de grill, bbq of teppanyaki.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De dagelijkse keuken van Lady Chef Rita Recepten

Stoofpot van eendenbout op de wijze baeckeoffe.