Ingrediënten 2 pers. : 500 gr kalfsvlees voor goulash, 1 blik tomatenstukjes, 1 rode paprika, 1 ui, 1 teentje look, 25 cl rode wijn, 30 gr tomatenpuree, 1 klp gerookte paprikapoeder, ½ klp karwijzaadjes, 1 blaadje laurier, zout, peper, boter, olijfolie, 1,5 dl groentenbouillon.
2) Pel en snipper de look en de ui fijn.
3) Verhit olijfolie en klontje boter en kleur het vlees aan alle kanten bruin. Kruid met peper, zout. Neem het vlees uit de pot en warm in dezelfde pot een klontje boter.
5) Blus met de rode wijn, breng aan het kookpunt en doe de bouillon er bij. Giet het blik tomatenstukjes er in en kruid met de gerookte paprikapoeder.
6) Laat dit ongeveer 1u15 minuten sudderen.
7) Lekker met aardappelpuree.