Ingrediënten : 3 eieren, 80 gr suiker, 50 gr bloem T45, 10 gr vanille puddingpoeder, confituur van rode vruchten, voor de afwerking : blauwe bessen, suikerkorrels, kleine koekjes enz….
2. De dooiers wit kloppen.
3. De eiwitten met de suiker opkloppen. De suiker niet in 1 keer bij de eiwitten doen, maar beetje bij beetje, anders gaan de eiwitten niet stijf worden.
4. De eiwitten voorzichtig door de dooiers spatelen en tot slot het mengsel bloem en puddingpoeder.
5. De oven voorverwarmen op 220°.
7. Maak een keukenhanddoek nat en wring goed uit. Haal het deeg uit de oven en stort die op de handdoek uit. Haal voorzichtig het bakpapier van het deeg. Bestuif het deeg lichtjes met bloem en leg er een droge handdoek op. Laten afkoelen.
8. Smeer een laag confituur over de biscuit. Rol voorzichtig op. Snij de randen bij. Vermeng een lepel confituur met 1 lepel water. Dit zeven en over de bovenkant van de biscuitrol wrijven.
9. De rol garneren met blauwe bessen, suikerkorrels, koekjes, meringue enz...