Ingrediënten 6 aperitiefhapjes : 1 gerookte makreel, 1 ei, 2 slp yogonaise (½ mayonaise + ½ yoghurt), 1 slp fijngesnipperde rode ui, 1 klp fijngesneden koriander, sap van ½ citroen, sojasaus, peper, 3 rode bieten tortilla’s Santa Maria, 6 ansjovissen, handvol gemengde sla
Dressing : 1 slp yogonaise, 1 klp gehakte dille, 1 slp room.
3. Het makreelvlees uit mekaar halen en mengen met de rode ui, de koriander, citroensap, de yogonaise, het ei. Goed mengen. Bijkruiden met soja saus en peper naar smaak.
6. De ingrediënten voor de dressing mengen.
7. De tortillarol in 5 à 6 stukken snijden.
8. Op een schaaltje 2 à 3 stukjes tortilla schikken. Daarop wat gemengde sla met een ansjovis. Besprenkelen met wat dressing.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten