Ingrediënten voor 2 pers. : 2 cervela’s, 150 gr Oud Brugge kaas, 4 sneden rauwe ham, 4 stronken witloof, klontje boter.
1. Het onderste en harde gedeelte van het witloof verwijderen. Het witloof spoelen. 2. Klontje boter smelten en het witloof bakken zonder kleuren. Kruiden met peper en zout. Wat water bijvoegen en gedurende 15 à 20 minuten zachtjes garen. Uit de pan nemen, in de lengte in 2 snijden en laten afkoelen. 3. De cervela’s en de kaas in de lengte in repen snijden van 0,5 cm. De cervela en de kaas verdelen over de ene helft van het witloof. Bedekken met de andere helft van het witloof. 4. De opgevulde stronken witloof omwikkelen met de rauwe ham.
5. Oven voorverwarmen op 150°.
6. De omwikkelde stronken witloof aanbakken in boter en verder gedurende 12 à 15 minuten verder garen in de oven.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten