Ingrediënten 4 pers. : 300 gr wildpastei, 8 sneetjes Ganda ham, 5 stronken witloof, 1 grote peer, 2 slp geroosterde pijnboompitten, 50 gr rucola, 3 sneden toastbrood, olijfolie, 150 gr maïs, 2 slp mayonaise, 1 slp yoghurt.
1. Het witloof spoelen en in de lengte in 2 snijden. Het harde gedeelte verwijderen. In reepjes snijden en besprenkelen met citroensap.
2. De korsten van het brood verwijderen. In croutons versnijden. De olijfolie verwarmen in de pan en de croûtons bakken.
3. De peer schillen, klokhuis verwijderen en de peer in blokjes snijden.
4. De pastei in 8 plakjes versnijden.
5. De mayonaise vermengen met de yoghurt, bijkruiden met peper en zout.
6. Op een plank of een schotel de pastei en ham schikken.
7. Het witloof, maïs, rucola, pijnboompitten, stukjes peer vermengen met de mayonaise. De salade in een kom doen. De croûtons er over strooien.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten