Ingrediënten 2 pers. : 10 gamba’s, 180 gr Griekse pasta, 6 ansjovissen, 2 eieren, 2 tomaten, 6 radijzen, 2 kilp kappertjes, 1 lt goed gekruide groentenbouillon, 1 slp mayonaise, 1 slp Griekse yoghurt, handvol basilicum, ½ klp mosterd, 2 slp guacamole.
2. De bouillon aan de kook brengen en de gamba’s gedurende 2 à 3 minuten garen. Uit de bouillon nemen. Laten afkoelen.
4. De eieren gedurende 9 minuten koken. In koud water leggen. Pellen en in 4 of 6 partjes snijden.
5. De tomaten monderen, pellen en in 6 of 8 partjes snijden.
6. De ansjovissen met koud water spoelen.
7. De radijzen wassen en in dunne schijfjes snijden.
8. De basilicum blaadjes spoelen en droog deppen, en fijn snijden.
9. In een grote kom de guacamole, mayonaise, yoghurt , de basilicum, de kappertjes en de mosterd mengen. De pasta en enkele lepels saus vermengen. De rest apart bij serveren.
10. De Griekse pasta garneren met de gamba’s, tomaten, eieren, ansjovis, radijzen.