zondag 17 juli 2022

Confituur van rabarber, banaan, appel.

Ingrediënten : netto : 1 kg rabarber, 250 gr appel, 250 gr banaan, 500 gr geleisuiker, 1 sinaasappel




1. Rabarber en appelen schillen. Men moet 1 kg rabarber en 250 gr appel netto hebben.
2. Bananen pellen. Men moet 250 gr banaan netto hebben.
3. Al het fruit in kleine blokjes snijden.




4. Sinaasappel persen.
5. De appel 4 minuten voor garen met het appelsiensap.
6. Al het fruit mengen met de suiker. Minimum 3 uur laten macereren in de frigo.
7. Het fruit aan de kook brengen en afschuimen.
8. Nog 4 minuten goed laten doorkoken.
9. In glazen potten doen en direct afsluiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De dagelijkse keuken van Lady Chef Rita Recepten

Lamssteack met auberginekaviaar, gratin dauphinois met knolselder en geglaceerde wortelen.