donderdag 4 november 2021

Gevulde aardappel met waterkers en gongonzola.


Ingrediënten voor 4 personen : 4 grote aardappelen van het type bintje, 80 gr waterkers, 1 à 2 dl melk, 80 gr gorgonzola, 1 klontje boter.



1) De aardappelen wassen en koken In de lengte het bovenste gedeelte van de aardappel afsnijden. De aardappel zo veel mogelijk uithalen.
2) De oven voorverwarmen op 180°.
3) De grootste stelen van de waterkers afhalen en de rest fijn versnijden.



4) De gorgonzola kaas in kleine blokjes snijden.
5) De aardappelpulp vermengen met de melk, boter, kaas en waterkers. De uitgehaalde aardappel hiermee opvullen. Het kapje erop zetten en een klontje op iedere aardappel doen. In de oven 20 minuten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De dagelijkse keuken van Lady Chef Rita Recepten

Stoofpot van eendenbout op de wijze baeckeoffe.