woensdag 24 augustus 2022

Bloemkool met 3 kazen, penne en kippenworst.

Ingrediënten voor 2 personen : 1 kleine bloemkool, 100 gr gemalen gruyère, 100 gr gemalen parmezaan, 200 gr verse kaas, ½ dl melk, 200 gr tomatenstukjes in blik, 1 slep gehakte salie, 190 gr penne, 350 gr kippenworst.

1) De bloemkool wassen en in roosjes verdelen. De bloemkool beetgaar koken.

2) De penne gaar koken. Afgieten en terug in de kom doen.

3) Oven voorverwarmen op 170°.
4) De melk en de verse kaas mengen. Bij de penne doen en de ½ van de gruyère en de ½ van de parmezaan erbij doen. De bloemkoolroosjes en de tomatenstukjes er onder mengen alsook de gehakte salie.

5) Het bloemkoolmengsel in een ingeboterde schotel doen. Bestrooien met de rest van de gruyère en de parmezaan. 25 minuten in de oven plaatsen.
6) Kippenworst bakken.
7) Bloemkool serveren met de kippenworst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De dagelijkse keuken van Lady Chef Rita Recepten

Konijn met bruin bier en gedroogde abrikozen.