Ingrediënten voor 2 personen : 4 vastkokende aardappelen, 250 grs saucisson naar keuze niet te dun gesneden, 2 eieren, 2 tomaten, augurken, 3 dl neutrale olie, ½ dl rode wijnazijn, 1 sjalot, 1 klep mosterd, 1 slp fijngesneden bieslook.
2) De eieren koken en direct onder koud water spoelen.
3) De tomaten monderen, pellen en in schijfjes snijden.
4) De saucisson in dunne reepjes snijden.
5) De vinaigrette maken met de fijngesnipperde sjalot, de bieslook, mosterd, olie en azijn.
7) De aardappelen pellen en in niet te dunne schijfjes snijden, 2 slep vinaigrette erover doen. De aardappelen moeten nog lauw zijn.
8) De aardappelen rond op het bord schikken. Daarop de tomaten en dan de saucisson en de in partjes gesneden eieren.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten