zaterdag 27 januari 2024

Stoemp met snijbonen en witte bonen.

Ingrediënten voor 2 personen : 500 gr bloemige aardappelen, 225 gr snijbonen, 1 blik van 400 gr witte bonen, 1 scheut melk, 1 klontje boter, zout, peper.

1. De snijbonen spoelen en schuin overlangs versnijden in reepjes van 2cm. In kokend zoutwater leggen en 10 minuten laten koken. Afgieten en spoelen onder koud water.
2. De witte bonen spoelen.

3. Aardappelen schillen. Gaar koken en afgieten. Op het vuur stampen, boter en melk bijvoegen en goed omroeren. Kruiden met peper en zout. Snijbonen en witte bonen bij de puree doen en goed mengen. Eventjes terug goed opwarmen.
Heel lekker met rookworst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De dagelijkse keuken van Lady Chef Rita Recepten

Konijn met bruin bier en gedroogde abrikozen.