Ingrediënten voor 2 pers. : 400 grs kippengehakt, 1 ei, ½ klp gehaktkruiden, ½ kl Italiaanse kruiden, 1 klp Provençaalse kruiden, 5 dl tomatensaus, 1 blik gepelde tomaten, 1 rode puntpaprika, 1 gele puntpaprika, 1 groene paprika, 1 rode paprika, 1 rode ui, 1 teentje look, 250 gr champignons, 1 takje rozemarijn, olijfolie, peper, zout, klontje boter.
1. Bereid de tomatensaus.
2. Meng het kippengehakt met het ei, de gehaktkruiden, de Italiaanse kruiden en de Provençaalse kruiden, peper, zout
4. Pel de look en de rode ui en snipper fijn.
5. Pel de paprika’s en snij in reepjes.
7. Smelt een klontje boter en bak de balletjes aan alle kanten bruin. Leg ze in de saus en laat ze nog een 5 tal minuten verder garen in de saus.
8. Lekker met spaghetti.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten