woensdag 17 juli 2024

Tartaar van Nieuwe Hollandse maatjes met gerookte zalm.

Ingrediënten 6 hapjes : 3 Nieuwe Hollandse maatjes, ½ appel, 1 sjalot, peper, 2 slp olijfolie, 1 slp fijngesneden bieslook, 6 olijven, crackers, 3 kleine sneetjes gerookte zalm.



1) Het staartje van de maatjes verwijderen en de filets in tartaar snijden.
2) De appel schillen en in kleine blokjes snijden.
3) De sjalot pellen en fijn snipperen.
4) De maatjes mengen met de olijfolie, appel, sjalot en bieslook. Kruiden met peper.
5) De tartaar verdelen over de crackers. De sneetje zalm drapperen en op de tartaar schikken.
6) Garneren met een olijf en een sprietje bieslook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De dagelijkse keuken van Lady Chef Rita Recepten

Varkenstong met mosterdsaus.