Ingrediënten 2 pers. : 350 gr kippen- of gemengd gehakt, 200 gr spaghetti, 1 sjalot, 1 teentje look, 1 rode paprika, 250 gr groene boontjes, 30 gr roomkaas, olijfolie, zout, cayenne peper, gedroogde oregano, paprika poeder.
2. De sjalot en de look pellen en fijn snipperen.
4. Groene boontjes spoelen en de uiteinden verwijderen. Snijden in stukjes van 4 à 5 cm. In kokend zoutwater blancheren gedurende 6 à 7 minuten. Afgieten en spoelen onder ijskoud water.
5. Olijfolie warmen. Look, paprika en sjalot fruiten. Gehakt bijvoegen en rul bakken. Boontjes en de roomkaas bijvoegen. Kruiden met oregano, cayenne peper en zout. Alles opwarmen. Spaghetti er onder mengen. Indien nodig wat kookvocht bijgieten.
6. Opdienen in diepe borden.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten