Ingrediënten 2 pers. : 180 gr tagliatelle, 12 à 14 scampi, 1 sjalot, 1 teentje look, 1 groene en 1 gele paprika, 1 dl room, 80 gr gorgonzola, zout, peper, paprikapoeder, olijfolie.
2. Schil de paprika’s en snij in blokjes.
3. Pel de sjalot en de look en snipper fijn.
4. Kook de tagliatelle in zoutwater zoals vermeld op de verpakking. Afgieten en het kookvocht opvangen.
6. Voeg nu de gorgonzola erbij en giet nu de room erin en nog wat kookvocht van de tagliatelle. Smelt de kaas in de saus en laat de saus lichtjes inkoken. Indien nodig kruid nog wat bij met peper, zout en paprikapoeder. Warm nu de scampi op in de saus en roer er de tagliatelle onder. Laat alles goed warm worden.
7. Dien op in een diep bord en garneer met wat basilicumblaadjes.
.jpg)

Geen opmerkingen:
Een reactie posten