dinsdag 21 december 2021

Bruine boterham met Passendale kaas en pancetta.

Ingrediënten voor 2 personen : 4 sneden bruin brood, 2 sneden Passendale caractère kaas, 8 dunne sneetjes pancetta, 1 slp tomatentapenade, tijm, olijfolie, 2 eieren.

1) De sneden bruin brood besmeren met de tapenade. Tijm afritsen en strooien over de tapenade. Op 2 sneden boven de tapenade 1 snede kaas en 4 sneetjes pancetta leggen. Daarop de 2de snede brood.
2) In een pan olijfolie verwarmen en de boterhammen erin bakken.



3) Ondertussen 2 spiegeleieren bakken.
4) De boterhammen in 2 snijden en er 1 ei op leggen.
5) Dat kan opgediend worden met sla en tomaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De dagelijkse keuken van Lady Chef Rita Recepten

Stoofpot van eendenbout op de wijze baeckeoffe.