Ingrediënten 2 pers. ; 170 gr parelcouscous, 200 gr erwtjes (diepvries), 10 sneetjes gerookt paardenvlees, 1 burrata, 1 coeur de boeuf tomaat, 20 radijzen, 10 blaadjes munt, 1 klp witte balsamicoazijn, 2 slp saliepesto, peper, zout, olijfolie
2. De radijzen van het loof ontdoen, spoelen en in fijne reepjes snijden.
3. De erwtjes in kokend zoutwater 5 minuten garen. Afgieten en direct onder koud water spoelen.
4. Couscous koken zoals vermeld op de verpakking. Direct onder koud water spoelen.
6. De tomaat spoelen, kroontje verwijderen en in dunnen schijfjes snijden.
7. De couscous, radijzen, erwtjes, munt, balsamicoazijn, olijfolie, peper en zout mengen.
8. Op een schotel de tomatenschijfjes schikken. Kruiden met peper en zout en besprenkelen met olijfolie en een beetje balsamicoazijn.
9. In het midden op de tomaten schikt men de couscoussalade met de burrata. Rond de couscous schikt met de gedrapeerde sneetjes gerookt paardenvlees.
10. Garneren met vlokjes saliepesto.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten