Ingrediënten 2 pers. : 300 gr cervela, 200 gr champignons, 1 kleine courgette, 25 gr geraspte parmezaan, 1 teentje look, 1 sjalot, olijfolie, ½ klp selderijzout, zout, peper, 180 gr quinoa, 2 slp gehakte dragonblaadjes + enkele blaadjes voor de garnering, 300 gr platte kaas, 1 dl melk.
2. Snij de cervela in plakjes van 0,5 cm.
3. Borstel en snij de champignons in stukjes.
4. Pel de sjalot en de look. Snipper fijn.
5. Spoel de courgette, verwijder de uiteinden en snij in blokjes.
7. Doe het courgettemengsel in de blender en mix fijn met de platte kaas, dragon en parmezaan.
8. Verhit in dezelfde pan 1 slp olijfolie en bak de cervela en de champignons bruin. Overgiet met de courgettesaus, kruid met peper, zout en selderijzout en laat nog een 3 tal minuten zachtjes sudderen.
9. Schik in het midden de quinoa en garneer met de blaadjes dragon
Geen opmerkingen:
Een reactie posten