Ingrediënten : 75 gr geraspte parmezaan, 1 teentje look, 2 slp gehakte peterselie, 260 gr uitgelekte tonijn uit blik, 1 klp olijfolie, 150 gr ricotta, 1 ei; 2 eiwitten, paneermeel, zout, peper, piment d’Espelette, 5 ansjovissen, 1 slp kappertjes.
Recept : Tomatensaus
2) De tonijn, olijfolie, ricotta, het ei, 80 gr paneermeel, zout, peper, piment d’Espelette, de ansjovissen, kappertjes in de blender fijn mixen.
3) Tonijnmengsel in een pot doen en minstens 2 uur in de frigo plaatsen.
4) De eiwitten lichtjes opkloppen en paneermeel in een schotel doen.
6) De balletjes door het eiwit en het paneermeel rollen.
7) De balletjes frituren en laten uitlekken op keukenpapier.
8) Warm of lauw serveren met een tomatensaus.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten