donderdag 12 oktober 2023

Garnalen bisque met mosselen, scampi en garnalen.

 

Ingrediënten 6 pers. : 18 scampi, 30 tal mosselen, 100 gr gepelde garnalen, 1 dl room,
2 lt bisque.



1) De bisque bereiden. Afwerken met 1 dl room.
2) De mosselen spoelen, koken met peper, zout, tijm, laurier. Uithalen, sap zeven en beetje sap op de uitgehaalde mosselen gieten.
3) De scampi pellen. Overige mosselsap een de kook brengen de scampi in het kokende mosselsap leggen. 30 à 40 seconden garen.
4) De warme bisque in diepe borden gieten en de mosselen, scampi en garnalen in de borden verdelen. Garneren met een blaadje platte peterselie of basilicum.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De dagelijkse keuken van Lady Chef Rita Recepten

Konijn met bruin bier en gedroogde abrikozen.