woensdag 11 oktober 2023

Broodje met peer, brie en rauwe ham.

Ingrediënten voor 1 broodje : 1 vloerpistolet of ander broodje, 2 sneden rauwe ham, 60 gr brie, 15 gr walnoten, 1 rijpe peer, 1 klp Luikse siroop, 1 klp yoghurt, 1 klp graanmosterd.

1. De saus bereiden : meng de Luikse siroop, de yoghurt en de graanmosterd.
2. Het broodje in de lengte in 2 snijden.
3. De peren spoelen, schillen, in 2 snijden, klokhuis uithalen en in dunne lamellen snijden.
4. Snij de brie in sneetjes.
5. De walnoten fijn hakken.
6. Oven voorverwarmen op 190°.
7. Op elke helft van het broodje de saus verdelen, dan de ham, nu de peren en de brie schikken en tenslotte de walnoten over strooien.
8. De broodjes 5 à 6 minuten in de oven plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De dagelijkse keuken van Lady Chef Rita Recepten

Stoofpot van eendenbout op de wijze baeckeoffe.