Ingrediënten voor 2 personen : 5 eieren, 60 gr chorizo, 1 puntpaprika, ¼ bussel krulpeterselie, 4 vastkokende aardappelen, 1 sjalot, 35 gr gedroogde tomaten, 35 gr parmezaan, olijfolie, peper en zout.
2. De sjalot pellen en in fijne schijfjes snijden.
5. De parmezaan fijn raspen.
6. De gedroogde tomaten fijn snijden.
7. De chorizo in fijne reepjes snijden.
8. De oven voorverwarmen op 160°.
9. Olijfolie in een pan verwarmen en de sjalot met de paprika fruiten. De aardappelen toevoegen en kruiden met peper en zout. Chorizo bijvoegen. Alles nog 1 minuut verder bakken.
10. De eieren loskloppen. Mengen met de kaas, de peterselie en de gedroogde tomaten. Kruiden met peper en zout. Deze mengeling in de pan gieten bij de aardappelen en verder bakken in de oven gedurende 15 à 18 minuten.
Serveren met een slaatje.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten