dinsdag 18 juni 2024

Croque met Frankfurter worstjes en Caprice des dieux kaas.

Ingrediënten voor 2 stuks : 4 grote sneden brood, ketchup, 200 gr Caprice des dieux, 3 Frankfurter worstjes, 8 stukjes zongedroogde tomaten, klontje boter, 2 eieren.

1. De worstjes in de lengte in 2 snijden.
2. De kaas in dunne sneetjes snijden.
3. De sneden brood besmeren met ketchup.

4. Op 2 sneden de ½ van de kaas schikken, de worstjes, de zongedroogde tomaten en dan de andere helft van de kaas. Bedekken met de andere snede brood.
5. In een pan de boter
schuimig laten worden. Daarin de croques aan beide zijden mooi bruin laten worden op zacht vuur.
6. Ondertussen 2 spiegeleieren bakken.
7. De croques uit de pan nemen en op een bord schikken met op elke croque een spiegelei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De dagelijkse keuken van Lady Chef Rita Recepten

Varkenstong met mosterdsaus.