Ingrediënten voor 4 stuks : 4 sneden licht bruin brood zonder korst, 1 ei, 4 slp melk, 1 klp gedroogde tijm, peper, zout, 2 witte pensen, ½ spitskool, 1 klontje boter, gemberpoeder, wasabi-sesamkruiden, 2 slp krokante uitjes, enkele koriander of ander kruidenbloempje (faculatief).
2) Klontje boter smelten, de spitkool garen zonder kleuren, kruiden met het gemberpoeder, wasabi-sesamkruiden en zout.
4) De witte pensen aan alle kanten bruin bakken.
5) De sneden brood weken in het eimengsel en in de schuimende boter aan beide kanten bakken.
6) De witte pensen in dikke sneden snijden.
7) Op iedere snede brood wat spitskool verdelen, daarop 3 à 4 schijfjes witte pens. Garneren met de krokante uitjes en de kruidenbloempjes.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten