donderdag 6 februari 2025

Ciabatta broodje met brie en auberginekaviaar.

Ingrediënten : 2 ciabatta's, 200 gr brie, 200 gr champignons, 200 gr gerookte baconreepjes, 1 teentje look, Provençaalse kruiden, 1 kleine ajuin, 1 kleine aubergine, olijfolie, peper, zout.

1. De aubergine kaviaar bereiden.
2. De champignons borstelen en in schijfjes snijden.
3. De ajuin en de look pellen en fijn snipperen.
4. De brie in plakjes snijden.
5. De ciabatta’s in de lengte in 2 snijden en inwrijven met olijfolie.
6. Op de onderste helft van van het broodje 3 lepels auberginekaviaar smeren.
7. De oven warmen op 160°.
8. Een beetje olijfolie warmen, ui en look fruiten, Champignons en bacon bijvoegen en alles 5 à 6 minuten laten sudderen. Kruiden met peper, zout en Provençaalse kruiden.
9. Het baconmengsel op de auberginekaviaar verdelen.





10. De broodjes in de oven plaatsen gedurende 10 minuten.

Nu de brie plakjes erop
schikken en terug in de oven plaatsen tot de brie begint te smelten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De dagelijkse keuken van Lady Chef Rita Recepten

Ovenschotel met penne, bloemkool en gekookte ham.