Ingrediënten 2 pers. : 180 gr penne, 125 gr kruidenkaas, 1,5 dl room, 200 gr gerookte zalm, 1 handvol kervel, 1 slp fijngesneden peterselie, 8 partjes zongedroogde tomaten, enkele blaadjes rucola, zout, peper, paprikapoeder, 1 sjalot, citroensap.
2) Pel de sjalot en snipper fijn.
3) Snij de kervel grof.
5) Warm 1 slp olijfolie en fruit de sjalot en de peterselie. Voeg de kruidenkaas toe en laat even mee opwarmen. Giet de room en 1 dl kookvocht bij en breng aan de kook al roerend.
6) Roer de pasta en de kervel onder de saus en warm goed op. Kruid met peper, zout, paprikapoeder en citroensap. Giet indien nodig nog wat kookvocht bij.
7) Schik van het vuur de gerookte zalm en rucola op de pasta.
8) Dien op in diepe borden.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten