woensdag 27 augustus 2025

Caponata, auberginekaviaar, gazpacho en gerookte rundsfilet.

Ingrediënten : caponata, gazpacho, auberginekaviaar, parmezaanschilfers, mozzarellabolletjes, basilicumblaadjes.


1) De caponata bereiden.
2) De gazpacho bereiden. Voor meer frisheid mag men ook enkele blaadjes munt in de gazpacho doen.
3) De auberginekaviaar bereiden.
4) De mozzarellabolletjes in 2 snijden.
5) Plaats in het midden van het bord een ring, vul op met caponata . Bestrijk er een dikke laag auberginekaviaar op. Nappeer 3 sneden gerookte rundsfilet op de auberginekaviaar. Garneer met enkele blaadjes basilicum.
6) Giet wat gazpacho rond de caponata en leg er wat schilfers parmezaan en enkele mozzarella bolletjes in.
7) Heerlijk fris voorgerecht met veel smaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De dagelijkse keuken van Lady Chef Rita Recepten

Gamba’s met fregula sarda en groene boontjes.