Ingrediënten voor 2 pers. : 350 gr lamsgehakt, 1 ui, 1 teentje look, 1 blik van 400 gr tomatenblokjes, 2 rode paprika’s, 1 handvol bladpeterselie, 1 handvol verse oregano, 2,5 dl bruine fond, ½ à 1 klp chili (naar eigen smaak), ½ klp kaneel, ½ klp gerookte paprika, peper, zout, olijfolie, 2 eieren, 200 gr Griekse pasta.
2. Schil de paprika’s. Haal de zaadjes eruit en snij in kleine blokjes.
3. Haal de blaadjes van de oregano.
4. Verwarm de oven op 170°.
7. Hak de peterselie grof.
8. Kook de Griekse pasta zoals vermeld op de verpakking.
9. Haal de sauteerpan uit de oven, maak 2 kuiltjes en breek er de eieren in. Zet de sauteuse terug 8 à 10 minuten in de oven.
10. Haal de lamsragoût uit de oven en strooi er de grofgehakte bladpeterselie over.
11. Dien op met de Griekse pasta.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten