zondag 4 mei 2025

Panna cotta van witte asperges met gerookte makreel, mosselen en parmezaan.

Ingrediënten 4 pers. : Panna cotta van witte asperges, 1 filet van gerookte makreel, ½ kg mosselen, peper, zout, handvol parmezaanschilfers, guacamole.



1) Bereid de panna cotta, hou de topjes van de asperges apart voor de garnering.
2) Bereid de guacamole.
3) Reinig de mosselen, kruiden met peper en zout, kook de mosselen en haal ze uit de schelp. Laat ze afkoelen in het gezeefde sap.
4) Snijd de makreel in stukjes.
5) Giet de panna cotta in diepe borden of schaaltjes. Laat afkoelen en opstijven.
6) Garneer met de gerookte makreel, de mosselen, aspergepunten, de parmezaanschilfers en de guacamole.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De dagelijkse keuken van Lady Chef Rita Recepten

Salade van groene boontjes, rode paprika en mozzarella.