donderdag 25 november 2021

Panna cotta met chocolade.

Ingrediënten voor 4 pers. : 2,5 dl room, 2,5 dl melk, 450 gr fondant chocolade, 10 gr gelatine blaadjes, 30 gr suiker.
Voor de garnering : 1 banaan, 2 mandarijnen, chocoladeschilfers, pistachenoten, 1 dl room.



1. De gelatine weken.
2. De banaan schillen en in schijfjes snijden.
3. De mandarijnen pellen, in partjes doen en al de witte vliesjes verwijderen.
4. De room voor de garnering opkloppen.
5. De pistachenoten fijn hakken.
6. De melk lauw maken en de chocolade erin smelten samen met de suiker. De gelatine erin roeren. Van het vuur nemen en de room er in mengen. Dit alles door de zeef gieten.
7. Dit mengsel verdelen over 4 glazen of kommetjes.
8. Garneren met banaan, mandarijn, chocoladeschilders, toefje room en pistachenoten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De dagelijkse keuken van Lady Chef Rita Recepten

Stoofpot van eendenbout op de wijze baeckeoffe.