Ingrediënten voor 4 personen : 500 gr kippengehakt, 8 lasagneblaadjes, 2 aubergines, 3 teentjes look, 1 sjalot, 1 slp oreganoblaadjes, 1 blik tomatenblokjes, 250 gr ricotta, 2 dl passata, 4 tomaten, 250 gr geraspte mozzarella, 2 eieren, gedroogde oregano, peper, zout, olijolie.
2) Spoel en snij de tomaten in schijfjes.
4) Meng de ricotta met de eieren en de helft van de geraspte mozzarella.
5) Warm de oven op 175°.
6) Neem een ovenvaste schotel en doe er een laag gehakt in, dan lasagneblaadjes, aubergineplakken, 1/3 van het kaasmengsel, een laag tomatenschijfjes. Herhaal dit nog 2 keer. Eindigen met de rest van de geraspte mozzarella.
7) Plaats de ovenschotel 40 minuten in de oven.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten